Stress af og lad op!

Kære medlem af Aabenraa Erhvervsforening,

Lørdag den. 19. til søndag 20. august på Sandskaer

Dagen en gave til dig selv.

Kropsterapeut Iee Christensen vil i løbet af lørdagen give dig tips og viden om vinterbadning, yoga, meditation mm. Søndag slutter vi af med morgenmad fra Restaurant Knapp på stranden.

Brug din fritid på en givende måde. Få opladet batterierne i løbet af få timer. Du kan i løbet af få input ( øvelser) få lært at ”styre” dit liv. Få stimuleret kroppen med vejrtrækningsøvelser( Pranayama) , lette Yin-øvelser. Så selv om du ikke er øvet eller vant til at gå til yin-yoga kan du sagtens være med.

En lille gåtur i naturen med vejrtrækningsøvelser.
Små lette yinøvelser med forklaringer der giver dig mærkbare forandringer i krop.
Forståelse hvorfor du bliver brugt i din hverdag, og hvor nemt du kan komme i balance igen.

Prisen er inkl.  velvære med Iee lørdag kl . 11-15, 1 overnatning i egen vogn eller telt,  sandwich lørdag middag og lækkert morgenmad på stranden søndag leveret af restaurant Knapp. Er I 4 personer er prisen inkl. overnatning i vores luksus telte eller hytter.

Pris 550,- kr. pr person.
Vi har 20 pladser i alt – så skynd dig at tilmelde dig 🙂
Tilmelding på: info@sandskaer.dk eller tlf. 74617400
(hvis der mod forventning ikke kommer nok tilmeldte, forbeholder vi os retten til aflyse)

download også invitationen til stress af og lad op her