Projekbeskrivelse

Virksomhed: worldhugger
Adresse: Brændbjerg 8
Postnr./by: 6200 Aanemraa
Telefon: 61 66 92 09
E-mail: kontakt@worldhugger.dk
Hjemmeside: http://www.worldhuggerbusiness.dk/

Først og fremmest, så brænder jeg for bæredygtighed. Jeg ved at der er en bæredygtig vej frem, til en verden i bedre balance, og den vil jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe med at finde.

Og hvad er det så jeg kan?

Jeg kan bidrage med en bred viden om bæredygtighed og et godt øje for at finde mulighederne – også i din virksomhed. Jeg kan komme med nye øjne og finde de bæredygtige muligheder, der helt sikkert ligger og venter i din virksomhed.

Jeg har en ingeniørmæssig baggrund og en stor interesse i adfærdspsykologi – to vigtige ingredienser når det kommer til bæredygtighed. Der kan være mange tekniske aspekter i at omlægge til mere bæredygtig drift, men der er også rigtig meget at hente ved adfærdsændringer.

En ting er at indsamle viden, noget andet er at formidle den på en måde så det bliver forstået, og ydermere praktisk omsætteligt. Jeg har stor erfaring med formidling af komplicerede emner på en let forståelig måde, og kan skære ind til problemets kerne og dissekere den så alle kan følge med i hvad den består af.

Jeg har stort fokus på at det der bliver leveret fra min side, er noget der konkret kan omsættes til handling, så forandringerne ikke bare bliver ved snakken og bløde vendinger, der kan flettes ind i en fluffy fremtidsstrategi. Fokus er på hvad I konkret kan gøre og hvordan I så gør det.