Projekbeskrivelse

Virksomhed: Guretruck
Adresse: Toldbovej 2
Postnr. /By 6330 Padborg
Telefon: 25565622
E-mail: a.thyssen@guretruck.com
Hjemmeside http://guretruck.com/da

GURETRUCK, grundlagt i 1996, fokuserer på juridiske, økonomiske og administrative servicer samt vejside assistance for transportvirksomheder inden for transport og logistik i hele Europa.

Hovedsædet er beliggende ved siden af Transportcenter Zaisa i Irun, en strategisk enklave for europæisk international vejtransport, hvor nogle af de vigtigste transportselskaber i Spanien og det sydlige Frankrig er grupperet.

Som resultat af mange års erfaring og takket være gruppen af fagfolk og teknikere som udgør GURETRUCK, kan vi i dag tilbyde løsninger tilpasset behovene fra vores kunder i hele Europa.

Den interaktion, der sker mellem vores kunder og de ansatte i GURETRUCK gør, at vores virksomhed vokser, udvikler og konkurrerer i et stadig mere komplekst marked. Vi fokuserer på kunden, udviklingen af et professionelt forhold og reagerer på kundens specifikke behov.

Vores professionalisme og pålidelighed bekræftes af den tillid, som vores kunder viser os hvert år.

Dette motiverer os til nye projekter, som opfylder behovene hos den enkelte kunde og skaber vækst i transportbranchen.

Truckcontroller Ecosystem

I løbet af vores 20 års erfaring med at løse problemer i transportbranchen, har Guretruck udviklet en online platform, der samler og forbinder alle produkter og løsninger. Med adgang til www.truckcontroller.com, har du adgang til alle vores servicer. Gennem platformen kan du betale bøder, få hjælp fra en jurist, styre din flåde, spore dine omkostninger eller søge om momsrefusion.