Projekbeskrivelse

Virksomhed: World of Work
Adresse: Christine Frederikke Vej 1
Postnr./by: 6100Haderslev
Telefon: 26481265
E-mail: hl@expuri.com
Hjemmeside: www.expuri.com

World of Work er Henrik Lautrup, som er Headhunter & Partner hos expuri.

expuri er etableret i 2012 af nogle af branchens mest erfarne headhuntere. Organisationen råder over headhuntere fordelt rundt i landet samt nogle researchere og administrative medarbejdere.

Alle headhuntere er seniorprofiler og meget erfarne erhvervsfolk med stort netværk og ledelseserfaring.

 

expuri har været med til at etablere brancheforeningen Search Danmark, som arbejder på en fælles vision og overordnede mål for god kvalitet og adfærd. 

 

Search, headhunting, selection, … Når man som virksomhed skal finde den rette specialist eller leder, afhænger processen af stillingsprofilen. Som jeres sparringspartner tager vi en åben og ærlig dialog, hvor vi sammen tilrettelægger en effektiv proces tilpasset jeres organisation og den efterspurgte profil. På den måde forebygger vi fejlrekrutteringer og langstrakte processer.

Hos expuri har vi fokus på at hjælpe jer via:

  • Specialist Search, med at tiltrækker og ansætter de allerbedste specialister
  • Executive Search, med at finde markedets bedste leder match
  • Boardmember Search, med at sammensætte og få størst muligt udbytte af jeres eksisterende bestyrelse
  • Outplacement, med at sikre opsagte medarbejdere og ledere får den bedste afslutning på ansættelsen og ser fremad

Hvorfor vores kunder vælger expuri:

 

  • Vi har alle mellem 20-40 års erfaring fra det offentlige og/eller erhvervslivet inden vi blev professionelle selvstændige partnere og headhuntere hos expuri 
  • Vi er selv meget dybt nede i rekrutteringsprocesserne og assisterer hinanden. Vi bruger f.eks. ikke studerende eller juniorprofiler til search, det gør vi selv for at sikre højeste kvalitet

 

Alle headhuntere hos expuri.com er erfarne management konsulenter, og vi har hver især erfaring, som ledere i private danske eller udenlandske virksomheder, hvilket udgør en god platform i forhold til at hjælpe andre med rekrutteringsopgaver. Vi lægger vægt på at være grundige, og trods tyngden i partner-kredsen er vi absolut konkurrencedygtige, da vi er lean med de nyeste IT-værktøjer, mikroskopisk backoffice – Ingen dyre ”High Street” adresser eller høje faste personaleomkostninger. 

 

Få et uforpligtende sparringsmøde om rekrutteringsformer tilpasset din virksomhed