Bov Kro I/S2018-08-08T08:13:33+00:00

Beskrivelse

Virksomhed: Bov Kro I/S
Adresse: Hærvejen 25
Postnr./by: 6330 Padborg
Telefon: 74671332
E-mail: info@bovkro.dk
Hjemmeside: www.bovkro.dk

Historien om Bov Kro er også historien om Hærvejen, den ældgamle vej ned gennem Jylland fra Viborg til Slesvig. Når studedriverne i fordums tid kom med deres store flokke af kvæg ad Hærvejen med kurs mod markederne i Holsten, var der behov for en rast. Allerede i 1566 fik Bov Kro kongeligt privilegium – som en af de allerførste kroer i Danmark. Det betød, at kromanden var pligtig til at sørge for overnatning til de vejfarende, men til gengæld fik han eneret på at fremstille brændevin og brygge øl.

I dag er studenes brøl for længst forstummet, men den sønderjyske gæstfrihed lever i bedste velgående på Bov Kro. Efter en række om- og tilbygninger kombinerer kroen i dag på fornemste vis den historiske atmosfære med moderne komfort.

De gode gamle traditioner lever videre i kroens restaurant, hvor du stadig kan få et godt kromåltid til en fornuftig pris. Men samtidig har kroens dygtige køkkenchef sammensat et spændende spisekort, hvor der er lagt vægt på friske råvarer og gode smagsoplevelser. På spisekortet finder du f.eks. flamberede krondyr medaljoner med årstidens grønsager.

Detajler

Kategorier: