Projekbeskrivelse

Virksomhed: Andersen Partners Advokatpartnerselskab
Adresse: Jernbarnegade 31
Postnr./by: 6000 Kolding
Telefon: 76222222
E-mail: mail@andersen-partners.dk
Hjemmeside: www.andersen-partners.dk

 

Klienterne møder hos Andersen Partners godt 100 dedikerede medarbejdere, som er klar til at yde det bedste. Halvdelen er advokater, og vi rådgiver inden for alle erhvervsretlige områder til virksomheder og til den offentlige sektor.

Udover vores kontorer i Kolding, Odense og København har vi også kontor i Hamborg og et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere, så klienterne altid får den bedste rådgivning – uanset landegrænser. Vores kontor i Odense danner både rammen om vores advokater, som arbejder med kinesiske retsforhold i vores Chinese Desk, samt Andersen Partners Ejendomsadministration, der løser alle typer opgaver inden for administration af ejendomme.

Høj faglighed og specialisering inden for det juridiske felt er en nødvendighed i en kompleks verden. Klienternes sikkerhed for kompetent rådgivning er derfor forankret i de mange specialer, vi har opbygget. Rådgivning af høj kvalitet omfatter meget mere end paragraffer. Vi er ærlige og direkte i vores rådgivning og ved, at det i høj grad handler om at forstå klienternes problemer og anvise en løsning på dem. Vi har en proaktiv, pragmatisk og forretningsorienteret tilgang til de juridiske problemstillinger. Vores rolle som betroede rådgivere hviler på et indgående kendskab til brancher og markedsforhold, så klienterne kan forvente en kvalificeret sparringspartner.

Vores mål er klart og enkelt: Vi vil gøre os fortjent til at have de mest tilfredse klienter og medarbejdere i advokatbranchen. Vores klienter skal opleve at få den bedste service hos os – hver gang.