Medlemsfordele2018-11-29T09:30:31+00:00

Viljen til at sikre et godt erhvervsklima

Et samlet og stærkt erhvervsfællesskab

Aabenraa Erhvervsforening er det største netværk for private virksomheder i Aabenraa kommune. Vores styrke er vores fælles netværk og viljen til at sikre et godt erhvervsklima for vores medlemsvirksomheder.

Vi prioriterer et stærkt netværk af engagerede virksomheder med fingeren på pulsen, og som forening fungerer vi som erhvervslivets talerør overfor kommunen.

Ønsker du at melde dig ind kan du gøre det under Bliv medlem her på siden. Du er velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem om et medlemskab og du kan også se hvad et medlemsskab koster i kontingent.

Hvem kan blive medlem?

Som medlem kan optages virksomheder og enkeltpersoner, der er hjemmehørende i Aabenraa Kommune og som driver eller har drevet, eller er eller har været tilknyttet erhvervsvirksomhed.

Herudover kan optages andre personer, virksomheder og foreninger, som foreningens bestyrelse måtte beslutte, herunder virksomheder fra andre kommuner.

Hvad koster det at være medlem?

Du kan se kontingentsatserne her

Medlemsfordele

• Profilering af din virksomhed
  • Indflydelse
  • Medlem til medlem markedsføring
  • Bliv en del af et netværk med ca. 500 medlemsvirksomheder
  • Erhvervsrelevante nyhedsbreve – tilmeld dig nyhedsbrevet
  • Medlems- og årsmøder med spændende foredragsholdere – se arrangementskalender
  • Hjælp til fundraising og finansiering
  • Online synlighed via medlemslisten
  • Mulighed for at deltage i Velkomstpakken med tilbud til nytilflyttere
  • Medlemmer af Turistforeningen for Aabenraa & Grænselandet får automatisk medlemsskab af erhvervsforeningen
  • Medlemmer af Padborg Transportsecnter får automatisk medlemsskab af erhvervsforeningen
>> Bliv medlem <<
nye medlemmer i 2018
medlemmer i Aabenraa Erhvervsforening

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Aabenraa Erhvervsforening, hvis du har spørgsmål, brug for information eller ønsker at høre mere om dine medlemsfordele.

Trine Søgaard Knudsen
Digital Kommunikationskonsulent