Medlemsfordele2018-09-21T11:44:14+00:00

Viljen til at sikre et godt erhvervsklima

Et samlet og stærkt erhvervsfællesskab

Aabenraa Erhvervsforening er det største netværk for private virksomheder i Aabenraa kommune. Vores styrke er vores fælles netværk og viljen til at sikre et godt erhvervsklima for vores medlemsvirksomheder.

Vi prioriterer et stærkt netværk af engagerede virksomheder med fingeren på pulsen, og som forening fungerer vi som erhvervslivets talerør overfor kommunen.

Ønsker du at melde dig ind kan du gøre det under Bliv medlem her på siden. Du er velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem om et medlemskab og du kan også se hvad et medlemsskab koster i kontingent.

Hvem kan blive medlem?

Som medlem kan optages virksomheder og enkeltpersoner, der er hjemmehørende i Aabenraa Kommune og som driver eller har drevet, eller er eller har været tilknyttet erhvervsvirksomhed.

Herudover kan optages andre personer, virksomheder og foreninger, som foreningens bestyrelse måtte beslutte, herunder virksomheder fra andre kommuner.

Hvad koster det at være medlem?

Du kan se kontingentsatserne her

Medlemsfordele

Aabenraa Erhvervsforening kan give dig kontante fordele ved at være medlem. Gennem foreningens medlemsskab af Dansk Erhverv kan vi tilbyde fordelagtige rabataftaler på bl.a. benzin/olie og telefoni. En rabat som ofte kan tjene kontingentet hjem – og mere til.

>> Bliv medlem <<
nye medlemmer i 2018
medlemmer i Aabenraa Erhvervsforening

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Aabenraa Erhvervsforening, hvis du har spørgsmål, brug for information eller ønsker at høre mere om dine medlemsfordele.

Trine Søgaard Knudsen
Digital Kommunikationskonsulent