Bliv medlem af Aabenraa Erhvervsforening

Få fingeren på pulsen i det lokale erhvervsliv, få mere indflydelse på udviklingen i området og en masse andre forretningsdrivende, du kan sparre og erfaringsudveksle med! Samt adgang til masser af spændende arrangementer med ny viden og inspiration til at drive din forretning..

Meld dig ind i dag!
BizNet hos Alterna Huse

Stå stærkere og vær med i front!

Med et medlemskab af det stærkeste erhvervsnetværk for private virksomheder i det sønderjyske område, står du godt rustet til hverdagens udfordringer. Du kommer i godt selskab med nogle af Sønderjyllands mest engagerede virksomheder, og får en effektiv kanal til markedsføring og viden. Samtidig får du et stærkt talerør over for både kommunen og grænselandets forskellige myndigheder og øvrige interesseorganisationer.

Tilmeld dig, og vær med!

Udnyt mulighederne for at:

• Deltage i vores stærke sociale netværk med erfaringsudveksling og faglig sparring
• Modtage vores nyhedsbrev med sidste nyt for lokalområdet og erhvervsforeningen
• Få hjælp og ekspertbistand til markedsføring, forretningsudvikling og meget mere
• Foreslå og deltage i arrangementer og kurser, der løser aktuelle faglige udfordringer
• Udbygge din forretning lokalt, og få hjælp til eksport- og andre salgsfremstød
• Få meget mere overblik over og mulighed for at præge udviklingen i lokalområdet
• Få information og vejledning til nye love, forordninger og regler i god tid
• Udveksle erfaringer med andre sønderjyske virksomheder i BizNet Aabenraa
• Få en indgang og mulighed for at deltage i andre faglige netværk i området
• Søge hjælp og hjælpe andre i foreningens særlige Medlem til medlem-initiativ

• Få information og vejledning til nye love, forordninger og regler i god tid
• Udveksle erfaringer med andre sønderjyske virksomheder i BizNet Aabenraa
• Få en indgang og mulighed for at deltage i andre faglige netværk i området
• Søge hjælp og hjælpe andre i foreningens særlige Medlem til medlem-initiativ

Meld dig ind i dag!

Det koster et medlemskab!

Se kontingentsatser her!

Privatpersoner

Som privatperson har du adgang til alle arrangementer i foreningen. Pensionister får rabat på medlemsskabet.

Foreninger

Alle ikke-erhvervsrelaterede foreninger kan blive optaget som medlemmer, og en repræsentant deltage i arrangementer.

Virksomheder

Alle private virksomheder i Aabenraa kommune og nærmeste opland kan optages. Kontingentet afhænger af antal ansatte.

Det perfekte startsted!

Er du ved at starte ny virksomhed eller etablere en ny afdeling eller filial i det sønderjyske område, er et medlemskab af Aabenraa Erhvervsforening det bedste sted at starte.

Vi kan hjælpe dig i gang, og gøre dørtærsklen lavere til at få gang i din forretning. Og skaffe dig stærke lokale samarbejdspartnere og meget større synlighed over for de lokale kunder.

Eller hjælpe dig videre!

Er du allerede etableret i det sønderjyske område, kan Aabenraa Erhvervsforening være med til at sikre dit firmas fortsatte vækst, hjælpe med viden og praktisk bistand, som du eller skulle købe dyrt andre steder, samt styrke forbindelsen til andre lokale firmaer.

Hør hvad medlemmerne siger!

At vi gør en forskel, kan vores medlemmer skrive under på. Hør selv, hvorfor de aldrig har fortrudt, at de meldte sig ind i deres lokale erhvervsforening.

Hør hvad medlemmerne siger