Medlem til medlem2018-02-14T10:30:54+00:00

Medlem til medlem

Medlem til medlem tilbud

Er god arbejdslyst en del af jeres arbejdsdag?

Er GOD Arbejdslyst en del af jeres arbejdsdag? KulturDetektiven kan som GAIS-partner hjælpe med at forbedre arbejdslysten i din virksomhed. GAIS er en online platform, som hjælper virksomheder, teams og enkeltpersoner med at måle, forstå og forbedre arbejdslysten. Både ledere og medarbejdere får skræddersyede værktøjer og [...]

Kom i bedre form med Borgmesteren- Business morgenløb hver mandag kl. 7.

Kom i bedre form med Borgmesteren – Business morgenløb hver mandag kl. 7. Det kan være utroligt givende at løbe med andre, både i forhold til at skabe relationer og motivationen til at komme i form. Du kan deltage for at netværke, blive sundere eller måske [...]

Årets Julegaveidé: Specialkaffe leveret til døren til kaffenyderen

Årets Julegaveidé: Specialkaffe på abonnement til kaffenyderen Årets Julegave Idé – Et gavekort på friskristet Specialty Kaffe fra Aabenraa’s nye kafferisteri, Have A Coffee. Gavekortet giver modtageren 220 gr. friskristet brasiliansk specialty kaffe, i enten 3 måneder til kr. 237,60 - eller 6 måneder til kr. [...]

‘Medlem til medlem’ service

Har du et arrangement, et budskab, information eller et tilbud som du mener andre medlemsvirksomheder bør vide noget om eller kan få udbytte af, så har du mulighed for at synliggøre det her under vores ‘Medlem til medlem’ nyhedskanal og dermed aktivt bruge erhvervsforeningens medlemsnetværk.

Hvordan fungerer nyheder
‘Medlem til medlem’?

Når der er nyheder ‘Medlem til medlem’ modtager alle tilmeldte medlemsvirksomheder en mail fra Aabenraa Erhvervsforening med information herom samt et link til nyheden. Således har du mulighed for at være opdateret om de nyeste muligheder ‘Medlem til medlem’ samt netværke, synliggøre og markedsføre din egen virksomhed overfor de øvrige medlemmer. Informationen er synlig under ‘Medlem til medlem’.

Alle medlem til medlem nyheder fjernes enten ved udløbsdato af tilbud/arrangement eller efter en måned for at sikre at tilbuddene altid er aktuelle.

Tilmeld dig Medlem til medlem nyheder

Er du tilmeldt, men ønsker ikke længere at modtage nyheder ‘Medlem til medlem’ kan du framelde dig ved at sende en mail til Trine Søgaard Knudsen. Du kan stadig modtage nyhedsbreve fra Aabenraa Erhvervsforening selvom du ikke længere modtager ‘Medlem til medlem’ nyheder.

Sådan gør du

Send en mail til Trine Søgaard Knudsen med det tilbud, som du ønsker at få lagt ind. Ønsker du et link i teksten til et dokument skal dokumentet være i pdf format. Ønsker du at information slettes efter et bestemt tidsrum kan du oplyse det i mailen. Vi anbefaler at være i god tid.

Trine Søgaard Knudsen
Digital Kommunikationskonsulent
T: +45 7362 2025
M: +45 2033 3651
tsk@businessaabenraa.com