Medlem til medlem2019-04-24T13:05:55+02:00

Medlem til medlem

Medlem til medlem tilbud

Afhold jeres næste møde på Hotel Europa

Afhold jeres næste møde på Hotel Europa Afhold jeres næste møde torsdag til fredag og spar 20 % Døgnmødet indeholder: Kaffe/te, isvand og frugt i mødelokalet under hele arrangementet 2 retters middag efter køkkenchefens valg Overnatning og lækker morgenbuffet Frokost Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage Lokaleleje og [...]

Bæredygtighed i din business – kom og bliv inspireret!

Bæredygtighed i din business – kom og bliv inspireret! Kom til Åbent Hus den 15. maj 2019 kl. 10.00-15.00, hos Kontor Syd på Elholm 2, 6400 Sønderborg. Foredrag og åbne sessioner Fremtidsforsker Jesper Jensen kommer og giver os et kig ind i fremtiden. Vores Cloudspecialist Christian [...]

Åbent hus i Senior Erhverv Sønderjylland

Åbent hus i Senior Erhverv Sønderjylland Det landsdækkende netværk, Senior Erhverv, har stor succes med at skaffe ledige over 50 år tilbage på arbejdsmarkedet, og netværket sætter hurtigt og gratis virksomheder i kontakt med motiveret og erfaren arbejdskraft. Selvom vores kontor har åbent hver dag, vil [...]

‘Medlem til medlem’ service

Har du et arrangement, et budskab, information eller et tilbud som du mener andre medlemsvirksomheder bør vide noget om eller kan få udbytte af, så har du mulighed for at synliggøre det her under vores ‘Medlem til medlem’ nyhedskanal og dermed aktivt bruge erhvervsforeningens medlemsnetværk.

Hvordan fungerer nyheder
‘Medlem til medlem’?

Når der er nyheder ‘Medlem til medlem’ modtager alle tilmeldte medlemsvirksomheder en mail fra Aabenraa Erhvervsforening med information herom samt et link til nyheden. Således har du mulighed for at være opdateret om de nyeste muligheder ‘Medlem til medlem’ samt netværke, synliggøre og markedsføre din egen virksomhed overfor de øvrige medlemmer. Informationen er synlig under ‘Medlem til medlem’.

Alle medlem til medlem nyheder fjernes enten ved udløbsdato af tilbud/arrangement eller efter en måned for at sikre at tilbuddene altid er aktuelle.

Tilmeld dig Medlem til medlem nyheder

Er du tilmeldt, men ønsker ikke længere at modtage nyheder ‘Medlem til medlem’ kan du framelde dig ved at sende en mail til Trine Søgaard Knudsen. Du kan stadig modtage nyhedsbreve fra Aabenraa Erhvervsforening selvom du ikke længere modtager ‘Medlem til medlem’ nyheder.

Sådan gør du

Send en mail til Christina Volgmann med det tilbud, som du ønsker at få lagt ind. Ønsker du et link i teksten til et dokument skal dokumentet være i pdf format. Ønsker du at information slettes efter et bestemt tidsrum kan du oplyse det i mailen. Vi anbefaler at være i god tid.

Christina Volgmann
Kommunikationskonsulent
T: +45 7362 2025
M: +45 2033 3651

cv@businessaabenraa.com