Lars hjælper dig med at få styr på CE mærkning og europæiske standarter

Aabenraa Erhvervsforening har fået et nyt medlem: Lars Vilmar. Lars besidder en række kompetencer, som du måske har brug for i din virksomhed?

Helt overordnet kan Lars Vilmar hjælpe dig, hvis du arbejder indenfor jern- og stålindustrien. Lars har særlige kompetencer indenfor udbud og tilbudsgivning i forbindelse med problematiske materialer og gennemgang af ordrer, så du som virksomhed er klædt på til at give din kunde et fornuftigt tilbud på opgaven.

• Intern auditering af eksisterende kvalitetssystemer i forbindelse med EN 1090 og EN ISO 3834.
  • Være virksomhedens svejsekoordinator efter behov. Svejseingeniør. EN ISO 14731
  • Hjælp ved opbygning af dokumentation til certificering efter EN 1090 og EN ISO 3834.
  • Vedligeholdelse af det certificerede system.
  • Hjælp til gennemgang af udbudsmateriale og ordre.
  • Udføre oplæg til fremstilling af svejse procedurer efter EN ISO 15613 og EN ISO 15614- 1 til 11.
  • Støtte til forberedelse og træning til procedureprøver.
  • Administrere svejseprocedurer.
  • Udføre oplæg til certificering af svejsere, samt træning før certificering. EN ISO 9606 og EN ISO 14732.
  • Administrere svejsecertifikater.
  • Optimere processer.
  • Granskning af tegninger og grundlag for fremstilling.
  • Dokumentation til kunden.
  • Rådgive ved udvikling af produkter og processer.
  • Udføre svejse- og inspektionsplaner.
  • Hjælp til valg af grundmateriale, tilsatsmateriale og proces, med hensyn til virksomhedens egen kapacitet.
  • Hjælp til at finde rundt i standarder og EU-forordninger.
  • Omfanget af den enkelte ydelse bestemmer kunden via en gensidig aftale.

Lars er nyopstartet som selvstændig med mange år i branchen. For at komme godt i gang og opdyrke nye relationer til de

lokale virksomheder, kommer han gerne til en uforpligtende snak i et omfang af 1-2 timer uden beregning.

Kontakt Lars Vilmar på tlf.: 4029 7358 eller på mail: vilmar@bbsyd.dk

2018-10-18T11:43:34+00:00