BizNet Aabenraa2018-07-31T12:56:20+00:00

Netværkskoncept for Aabenraa Erhvervsforenings medlemmer

Virksomhedsejere og virksomhedsledere skal udnytte de synergier, der uvilkårligt vil opstå

BizNet er Aabenraa Erhvervsforening’s netværkskoncept i Aabenraa kommune. I alt sin enkelthed er det korte, intense netværksmøder på maks 1½ time, der afholdes hos medlemmer af erhvervsforeningen med en kort rundvisning, et oplæg fra medlemsvirksomheden og tid til at netværke.

Meningen med netværket er, at virksomhedsejere og virksomhedsledere skal lære hinanden at kende  – og derigennem udnytte de synergier, der uvilkårligt vil opstå.

Morgenmøder

Møderne vil fortrinsvis være morgenmøder med følgende dagsorden:

Kl. 7.30: Velkomst, præsentationsrunde, morgenmad og netværk
Kl. 7.50: Oplær og rundvisning
Kl. 8.20: Netværk
Kl. 8.45: Tak for i dag

En gang årligt afholdes der et større arrangement hos en medlemsvirksomhed med indlæg fra virksomheden og forplejning.

Se det næste morgen- eller eftermiddagsmøde i BizNet i arrangementskalenderen

Skal vi besøge din virksomhed?

Hvis du er interesseret i at holde et netværksmøde i din virksomhed, eller at holde et indlæg på ca. 20 minutter, så kontakt Camilla Refshauge Hansen.

Camilla Refshause Hansen
Netværks- og eventkonsulent