Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

For medlemmer af Aabenraa Erhvervsforening.

Vil du gå eller løbe med til DHL Stafetten Sønderjylland, men kan du ikke samle et hold på 5 mand? Så fortvivl ej – vi finder dine løbe/gå-kammerater og dit nye netværk.

Aabenraa Erhvervsforening vil gerne bidrage til et stærkt netværk blandt virksomheder i kommunen. Derfor giver vi mindre virksomheder i Aabenraa kommune mulighed for at deltage på et DHL netværkshold. Aabenraa Erhvervsforening sørger for at sammensætte både løbe- og gåhold og du skal som virksomhed betale din andel pr. deltager og ellers bare kridte skoene til en aften i motionens og netværkets tegn.

Aftenen vil stå på stafetløb eller gåtur og fælles hygge i teltbyen, hvor du har mulighed for at netværke med andre virksomheder, kollegaer og deltagere i DHL stafetten. Vi har et telt med borde, hvor vi spiser aftensmad sammen i form af de madkasser og drikkevarer som udleveres.  Dertil vil der være nogle hyggelige indslag i form af lodtrækninger og sjove konkurrencer.

Programmet for aftenen:

  • Kl. 17.00: Vi mødes ved vores telt (der vil være en pladsanvisning når du ankommer til stadion – find Aabenraa Erhvervsforening)
  • Kl. 18.00: Løbestafetten starter – løber 1 starter.
  • Kl. 18.45: Gå-ruten starter – alle går sammen.
  • Kl. 20.00: Spise-tid
  • Kl. 21.20: Festlig afslutning med fyrværkeri

Tilmelding Gå-hold

Tilmelding Løbe-hold

Tilmeldingsfrist fredag d. 9. august 2019.

Pris: 280 kr. pr. person ekskl. moms

Læs mere om DHL stafetten Sønderjylland

OBS! Har du problemer med at nå løbestarten kl. 18.00? Ingen stress – vi sammensætter holdet, så du løber senere. Bare noter i kommentarfeltet, hvornår du kan være på stadion.