Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Karrierefestivalen; Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet, giver studerende, alumner og ledige dimittender en Aha-oplevelse, hvor de bliver klogere på sig selv, på arbejdsmarkedet og på de opgaver, som arbejdsmarkedet byder på – En festival hvor arbejdsmarkedet (40 virksomheder) ligeledes får en Aha-oplevelse ved at få indblik i de kompetencer og metoder, som SDUs studerende mestrer, og hvordan forskningen bidrager hertil.

Se programmet for dagen

Bliv en del af vores hold

Vores partneraftale med Syddansk Universitet inkluderer at et bestemt antal virksomheder kan deltage på en stand sammen med os og Aabenraa Kommune på karrierefestivalen.
Pladserne fyldes op efter først til mølle princippet – så tilmeld dig allerede i dag.

Er du interesseret i at deltage eller har du spørgsmål kan du altid give os et kald, så vi kan snakke mere om dine muligheder.

Tilmelding og yderligere info: Send en mail med dit telefonnummer til Camilla Refshauge Hansen på mail crh@businessaabenraa.com, så bliver du kontaktet.

Vores deltagelse i Karrierefestivalen er afhængig af, at vi har opbakning fra de lokale virksomheder. Vi forbeholder os derfor retten til at aflyse deltagelsen i en karrieremesse, hvis der ikke er tilmeldt en lokal virksomhed.