Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skab en iværksætterkultur i din virksomhed

Få inspiration til, hvordan dine kompetencer, ressourcer og netværk snarere end din forretningsplan kan skabe nye initiativer og muligheder i din virksomhed.

Silke Tegtmeier fra Mads Clausen Instituttet på SDU i Sønderborg starter med at give en introduktion til den effektuelle logik, der gør op med den traditionelle måde, vi tænker iværksætteri og entreprenørskab på.

Chris Schack Noesgaard fra iværksættervirksomheden Adapto Technologies (www.adapto.me) følger op med en levende beskrivelse af, hvordan de praktisk arbejder med innovation og forretningsudvikling i Adapto.

Oplæggene vil foregå på engelsk. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle princippet.

SE HELE INVITATIONEN

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Hvad er First Mover Morgenmøder hos SDU:

 First Mover Morgenmøde er et morgenmøde, hvor den nyeste viden formidles i et praktisk perspektiv. En forsker fra universitet og fx en erhvervsleder stiller sig op sammen og fortæller om et konkret tema eller samarbejde, de har haft. Tilhørerne får ny viden om et aktuelt tema set fra både en forskningsmæssig og praktisk vinkel. Morgenmødet starter med en kop kaffe og rundstykke og varer i 1 ½ time. Efter morgenmødet er der mulighed for at netværke med både de andre deltagere og med oplægsholderne. Temaerne i morgenmøderne spænder bredt – målet er at få viden ud, så den kan bruges!