Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

For medlemmer af Aabenraa Erhvervsforening.

Den nye ferielov – få svar på dine spørgsmål

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft og vi går fra en model med forskudt ferie til en model med samtidighedsferie. Det medfører grundlæggende og omfattende ændringer i de ferieregler og det feriesystem, vi kender i dag. Det er ikke for tidligt at begynde at forberede sig, overgangsperioden begynder allerede i år.

Bliv skarp på, hvordan du håndterer de nye regler

Efter en introduktion af de nye principper og regler vil advokat Claus Guldager gennemgå konkrete og praktisk relevante ændringer og konsekvenser. Du får input til, hvad du som arbejdsgiver kan og skal gøre dig af overvejelser for at forberede virksomheden på en nem og smidig overgang til de nye regler. Og så svarer han på alle dine spørgsmål.

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet. Der er plads til 20 deltagere.
Tilmeldingsfristen er fredag d. 8. november kl. 10.00.

TILMELDING

Claus Guldager er partner i Andersen Partners Advokatfirma. Claus er specialiseret inden for databeskyttelsesret og arbejds- og ansættelsesretlige forhold. Han rådgiver om etablering af ansættelsesforhold, om forhold under ansættelsen og om afvikling af ansættelsesforhold. Claus rådgiver herunder om indgåelse af ansættelseskontrakter, ansættelsesklausuler, persondataret i ansættelsesforhold, virksomhedsoverdragelser, outsourcing, omstruktureringer, udarbejdelse og implementering af personalepolitikker, ind- og udstationering, forskels- og ligebehandling og opsigelser/ bortvisninger, herunder masseafskedigelser og fratrædelsesaftaler. Desuden rådgiver han om overenskomst-spørgsmål og direktørers retsforhold.