Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danske Bank sætter fokus på udviklingen i Aabenraa og inviterer til fællesspisning, når de byder indenfor hos Gazzværket i Aabenraa, torsdag den 14. november.

Kom og hør om bylivet i Aabenraa

Tre lokale ildsjæle fortæller om planerne for byen og deler ud af nogle af de initiativer, der skaber liv og fællesskab i byen. De brænder alle for at styrke udviklingen og bylivet i Aabenraa.

Her er aftenens program
Dørene åbner kl. 17.00, hvor du kan nyde en forfriskning og aflevere dine ting i Byttebørsen.
Programmet starter kl. 17.30 og slutter ca. kl. 21.00.

Du kan møde borgmester Thomas Andresen, der fortæller om byens aktuelle udvikling og om de mere langsigtede visioner for byen.

Biolog og havebogsforfatter Katrine Turner, fortæller om, hvordan du kan hjælpe de vilde bier og andre insekter, fuglene og pindsvinene, og hvor godt naturen i haverne og i byrummet faktisk er for helbredet og velværet.

Iværksætter og influencer Signe Hansen fortæller om arbejdet med at skabe et levende sted, hvor byens børn og unge kan mødes på tværs af sociale og kulturelle baggrunde.

Fællesspisning og Byttebørs
Der rundes af med fællesspisning, hvor du også har mulighed for at benytte dig af byttebørsen. Her kan du give, hvad du har, og tage, hvad du kan bruge. Så husk 1-2 ting, du har været glad for, men ikke længere bruger – og byt dem til noget nyt i deleøkonomiens og hyggens navn.

Sådan tilmelder du dig
Det er gratis at deltage.

Du er velkommen til at tilmelde op til fire personer. Du tilmelder dig/jer via linket herunder.

Ja tak, jeg vil gerne deltage

Vær opmærksom på, at der er begrænset pladser, og de bliver tildelt efter først-til-mølle princippet.