For medlemmer af Aabenraa Erhvervsforening.

Erhvervsnetværket BizNet

Aabenraa Erhvervsforenings erhvervsnetværk BizNet danner rammerne for korte, intense netværksmøder på maks 1½ time, der afholdes hos medlemmer af erhvervsforeningen med en kort rundvisning og oplæg fra medlemsvirksomheden og mulighed for netværk. Møderne har til formål at skabe netværk mellem medlemsvirksomhederne – og derigennem udnytte de synergier, der opstår.

Denne gang besøger netværket Quickcare – Aabenraa afdelingen.

Program for morgenen:

KL. 7.30-8.00 – Velkomst, præsentationsrunde, netværk
Vi starter i træningscenteret hvor en fysioterapeut fortæller om tilgangen og det videre forløb for en borger visiteret til os fra kommunen,- ingen kommer til at svede 🙂

Kl. 8.00-8.30 – Morgenbrød
Afdelingsleder Tine. H. Petersen fortæller om Quickcare`s historie og idè, vores værdier, produkterne.
Hvordan et samarbejde med virksomheder kan føre til lønnede timer og endog selvforsørgelse for en borger.

Kl. 8.30-8.45 Afrunding og netværk.
Mulighed for at stikke hovedet ind i de omkringliggende lokaler og stille spørgsmål til vores tværfaglige kollegaer.

Sidste frist for tilmelding er mandag den. 20. januar.