Åbent hus i Senior Erhverv Sønderjylland

Det landsdækkende netværk, Senior Erhverv, har stor succes med at skaffe ledige over 50 år tilbage på arbejdsmarkedet, og netværket sætter hurtigt og gratis virksomheder i kontakt med motiveret og erfaren arbejdskraft.

Selvom vores kontor har åbent hver dag, vil vi d. 24. april kl. 10.00 – 14.00 gøre mere ud af at fortælle om netværkets virke, resultater og muligheder for ledige 50+ og lokale virksomheder og det er gratis. Adresse er Nørreport 10.

Formanden for Senior Erhverv Sønderjylland, John Becker siger: “Under Åbent Hus præsenterer vi netværkets indsats for jobsøgende seniorer og fortæller, hvordan vi støtter hinanden med at vende tilbage til arbejdsmarkedet.”

Virksomhedsbesøg er en helt central del af Senior Erhvervs arbejde. I 2018 gennemførte medlemmer af Senior Erhverv på landsplan ca. 5.200 virksomhedsbesøg. Det er gratis for virksomhederne at benytte Senior Erhvervs cv database, databasen som indeholder vore medlemmers cv.

For yderligere oplysninger kontakt kontoret Nørreport 10 – 6200 Aabenraa på tlf. 88 93 60 02 eller kontorvagten@senior50.dk

Kontorerne har åbent fra kl. 09.00 til kl. 13.00.